Публична тайна е, че той и Деси Слава бяха заедно 

...
Публична тайна е, че той и Деси Слава бяха заедно 
Коментари Харесай

Истината за раздялата на Благо от Игри на волята с известна фолкпевица

Публична загадка е, че той и Деси Слава бяха заедно 

Благомир Мастагарков, за който настойчиво се приказва, че ще е финалист в „ Игри на волята “ дружно с Крум и Рълев, е един от най-коментираните участници в тазгодишния сезон на риалитито. И то освен поради представянето си в игрите, а и поради историите от персоналния си живот. Още при започване на представянето от визитката на 31-годишния някогашен футболист се разбра, че той е имал връзка с фолк певицата Деси Слава. Но по този начин не стана ясно каква тъкмо е повода за раздялата им.

Всичко стартира от един клип на Деси Слава. Певицата желала да снима Мастагарков във видео версия на своя ария, само че той тогава отказал. Да, само че негов другар взема решение да им устрои среща, с която съумява да изненада младия по това време футболист. И любовната история пламва от пръв взор. „ Тогава изпитах първата си сериозна тръптка и поради нашите връзки, поканих Деси Слава да ми бъде на абитуриентския бал “, споделя Мастагарков. – Тя одобри и бях голяма атракция “.Тази връзка обаче по никакъв начин не се харесва на притежателя на футболния клуб и той непосредствено смъква Благомир от рейса при едно от пътуванията на тима в чужбина. Това поставя завършек на обещаващата футболна кариера на пловдивчанина. Тогава той толкоз се разстройва, че се разплаква, написа „ Филтър “.

Очевидон интервалът е бил много тежък за Мастагарков, защото по същото време се разделя и с Деси Слава. Връзката ми продължава малко, а и разликата в годините си споделя думата. Все отново певицата е с 13 години по-голяма от него. Освен това към този момент има и дете. Според другари на двамата някогашният футболист и певицата поставят завършек на връзките си, защото връзката им е безперспективна. Преценяват, че няма по какъв начин да градят общо бъдеще, а и Благомир отпътува за Англия, където му се отварят доста порти като модел.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР